..............


NOTE:Pada sesiapa yang dah bayar tapi status BOOKED masih belum ditukar kepada SOLD sila inform siti ye. Make sure e-mail siti bukti payment selepas membuat pembayaran ^^_.Pada sesiapa yang ada excess payment juga, mintak inform
Klik Kat Iklan ^_^

Wednesday, June 15, 2011

UPDATE KOD KS *ALL SOLD OUT*

Salam sayang , Hari ni kami update dalam 100 helai dress untuk anda semua. Murah-murah je bagi harga rendah sempena Annyversary ya ^_^

Kepada semua pelanggan Dresskami sangat-sangat di alu-alukan untuk Join Contest Dresskami, Hadiah menarik menanti anda semua yang suka pakai dress ( Siti pun Suke pakai Dress ^^ hihi) . Bagi mereka yang ada blog boleh masuk kategori blog, yang lain pun boleh join tau melalui Facebook , Just e-mail gambar korang pakai dress je kat Siti ( mana tau tup tup ada rezeki menang hadiah :) mudah je kan..

Berita Baik !! yeye..yeye..
Dalam 3-4 minggu lagi kami akan aktif semula update Dresskami_Boutique : Dengan Stock Dress yang lebih cantik ! banyak Stock Dinner Dress Cun Melecun pelbagai design. Ada jugak stock Dress baru macam yang Siti pakai kat atas ^^ Siap ada tag boutique lagi tau.

P/S: Seperti biasa E-mail anda semua akan dibalas oleh Siti & Nazim lewat malam nanti , so boleh chek e-mail esok pagi ye , owh ya thanx pada semua yang wish Anniversary Dresskami ^_^

Happy Shopping Semua ^_^

RM28
SOLD TO AIDA SUHANA

RM24
SOLD TO MAI

OUTER
RM27
SOLD TO NURKHIJAH

RM25
SOLD TO AMY

RM25
SOLD TO NURLIYAAN

RM29
SOLD OUT

RM22
SOLD OUT

RM27
SOLD OUT

RM22
SOLD OUT

RM25
SOLD TO ROZILA


RM25
SOLD TO RODZIAH

JARANG SESUAI PAKAI DENGAN INNER :)
RM18
SOLD TO HASMIZUHIA

jarang
RM22

booked
W/L:N.NADIAH,

RM21
SOLD TO FUSFARIZAN

RM25
SOLD TO ROZILA

JARANG
RM26
SOLD TO RODZIAH

RM25
SOLD TO NOREHA

RM25
SOLD TO NADIA

RM24
SOLD TO N.ILIANI

RM19
SOLD TO JULIANA

JARANG SESUAI PAKAI DENGAN INNER
RM20
SOLD TO F.WAHEEDA

RM18
SOLD TO SAIDATUL

RM23
SOLD TO JULIANA

RM21
SOLD TO SARA

OUTER
RM23
SOLD TO ROZILA

RM26
SOLD TO N.NADIA

RM21
SOLD OUT

RM23
SOLD TO RIZA


RM25
SOLD TO MISH ARIS

RM24
SOLD TO HIJIRIAH

RM18
SOLD TO FUSFARIZAN


RM25
SOLD TO N.SYAMSIMAR

RM24
SOLD OUT

RM24
SOLD TO SYA

RM24
SOLD OUT

SOLD OUT

JARANG
RM18
SOLD TO NOREHA


RM16
SOLD TO ELIS

JARANG SIKET
RM25
SOLD OUT

RM22
SOLD OUT

RM21
SOLD TO KEET


RM21
SOLD TO N.AZILAH

RM20
SOLD TO HANIE

RM25
SOLD OUT

RM17
SOLD TO NUR ZAIKHA

RM25
SOLD OUT

RM17
SOLD TO K.ROZI

RM30
SOLD TO IDA

RM22
SOLD TO FUSFARIZAN


RM12
SOLD TO SITI AISYAH

RM23
SOLD TO NURLIYAAN

RM21
SOLD TO BY KAKA

RM25
SOLD TO N.SYAMSIMAR

RM18
SOLD TO MARYAM

RM20
SOLD TO S.MULIANI

RM24
SOLD TO HIJIRIAH

RM22
SOLD TO F.WAHEEDA

RM21
SOLD TO NORIZAH

RM21
SOLD OUT

RM18
SOLD TO N.FARHA


RM25
SOLD TO ROZIATUL

RM21
SOLD TO INTAN

RM20
SOLD OUT

RM23
SOLD TO N.ILIANI

RM22
SOLD TO HANIE

RM25
SOLD TO NURILI

RM17
SOLD TO MAI

RM24
SOLD TO ELIS

JARANG
RM13
SOLD OUT

RM17
SOLD OUT

JARANG
RM16
SOLD OUT

RM15
SOLD OUT

RM27
SOLD TO HANIE

RM15
SOLD TO NORIZAH

JARANG
RM17
SOLD OUT

RM25
SOLD TO RIZA

JARANG
RM20
SOLD TO IENA

RM25
SOLD TO FARIDA

RM21
SOLD TO ELIS

RM23
SOLD OUT

RM25
SOLD TO K.ROZI

RM25
SOLD TO LYNN


RM19
SOLD TO BY KAKA

RM25
SOLD TO N.FARHA

RM20
SOLD TO EIN

JARANG
RM18
SOLD OUT

RM23
SOLD TO ELIS

RM24
SOLD OUT

RM25
SOLD TO ELIS

RM23
SOLD TO IDA

RM25
SOLD OUT

RM24
SOLD OUT

RM24
SOLD TO IDAYU

RM27
SOLD OUT

RM25
SOLD TO MARYAM

5 comments:

  1. cantek bj mrah yg kt ur pic comming soon tu~..ade x??huhu - fifi

    ReplyDelete
  2. sy nak KSo8 and KS54... ade x?? reserve kat saya..

    ReplyDelete
  3. sy nk ks99 ok..please...

    ReplyDelete
  4. ade x yg latest...nak jgk...^^,

    ReplyDelete