..............


NOTE:Pada sesiapa yang dah bayar tapi status BOOKED masih belum ditukar kepada SOLD sila inform siti ye. Make sure e-mail siti bukti payment selepas membuat pembayaran ^^_.Pada sesiapa yang ada excess payment juga, mintak inform
Klik Kat Iklan ^_^

Monday, June 21, 2010

21 june

INTRODUCTION

Bundle Dress kami di import dari oversea. Secara amnya bundle adalah pakaian terpakai atau pakaian baru yang untuk clearance stock( siap ada tagging lagi) dari negara luar yang dibungkus didalam guni , sebab tu la dipanggil bundle.

Sedia maklum bundle ni ada "bau bundle" , yang datang dari bahan kimia yang digunakan untuk membasmi kuman dan menghindari penyakit. So tak perlu risau dengan hygiene.Untuk meningkatkan sistem kebersihan bundle kami dicuci dahulu menggunakan sabun berkualiti sebelum sampai kepada pengguna.

ADVANTAGE

Dress ni sesuai untuk pergi dinner,party,dating, travelling dan ada yang sesuai ke tempat kerja. So macam nak pergi dinner or party yang ikut tema, selalunya kita berhabis beratus ringgit tp pakai skali je, kami memahami keadaan ini (chewaaah, ex student punye experience). Jadi di dresskami.blogspot korang boleh beli dress yang cantik dengan harga yang murah and the best of it, who knows ur wearing bundle unless u told right?

Lagi satu sebab dress ni di import, jadi hampir mustahil korang jumpa orang yang pakai baju yang sama. Selalunya untuk satu dress je korang berhabis lebih 50ringgit, kat sini korang boleh dapat 4-5 helai baju.

'PAY LESS FOR MORE'

OWNER BACKGROUNDKami menjalankan Perniagaan Usahasama: Mohamad Nazim bin Nazri Lim(23) dan Siti Soleha bt Md Salleh (23), meniaga Online sebagai kerja sambilan kerana minat sangat mendalam kami dalam dunia perniaggan. Selain mengisi masa lapang ,kami sangat gembira dan berbesar hati dapat menjual sesuatu yang mampu dimiliki semua golongan disamping memberi khidmat kepada pelanggan-pelanggan kami .Kami juga berhasrat untuk membesarkan lagi perniaggan ini dengan doa dan sokongan anda semua. Sekian Salam Sayang dari Team Dresskami :)