..............


NOTE:Pada sesiapa yang dah bayar tapi status BOOKED masih belum ditukar kepada SOLD sila inform siti ye. Make sure e-mail siti bukti payment selepas membuat pembayaran ^^_.Pada sesiapa yang ada excess payment juga, mintak inform
Klik Kat Iklan ^_^

Thursday, February 3, 2011

Contest Bergaya dengan Dress

Salam sayang semua, lately I have notice most of dresskami customer sangat la pandai bergaya dan berfashion belaka ^_^ hihi cik siti pun kagum, oleh itu hari ini for the first time dresskami menganjurkan contest terbuka pada sesiapa sahaja yang nak share gaya korang. Ini open tau kalau ada gambar dinner lama-lama ke , gambar wedding pakai dress ke or just gambar santai-santai pun boleh join :)

Terbuka kepada semua blogger & Pemilik Facebook

1. Penyertaan terbuka kepada semua peringkat umur dari kanak-kanak,remaja, dewasa, pun boleh sertai . Tinggal di Malaysia / (luar Negara pun boleh dengan syarat anda beri alamat Malaysia ).

2. Anda hanya perlu upload gambar (satu/lebih) bergaya memakai dress dan letak kan tema untuk gambar contoh vintage,retro,wedding, stylo,santai ,dinner ,princess , kiut, suka-suki dll .

3. Untuk Blogger anda perlu Follow blog http://dresskami.blogspot.com/ , buat simple entri berkaitan contest ,letakkan banner side bar di atas yang terus link dengan contest ini di blog anda^_^.

4. Untuk Penyertaan melalui FB just upload gambar di fb : wat entri ringkas contest dan letakkan link contest ini di keterangan gambar & anda perlu suggest kan fb dresskami kepada 25 rakan anda ^_^ .

5. Tarikh tutup 28 Feb 2011 & Jangan lupe untuk tinggalkan link dan e-mail anda disini.

6. Untuk kategori blogger pemenang akan dipilih oleh pengurusan dresskami, manakala penyertaan fb pihak kami akan bukak satu folder gambar perserta untuk di vote pada 15-28 hb nanti :)

7.Terdapat 2 kategori (blog/Fb) , Pemenang akan menerima Satu Dress Dinner dari Dresskami_boutique (mengikut saiz anda) ,satu camisole cantik , Klip Ribon cumel dan 3 helai shawl Dari Sofia Aflah Tudung .

MARI JOIN RAMAI-RAMAI & AJAK KAWAN-KAWAN SEKALI