..............


NOTE:Pada sesiapa yang dah bayar tapi status BOOKED masih belum ditukar kepada SOLD sila inform siti ye. Make sure e-mail siti bukti payment selepas membuat pembayaran ^^_.Pada sesiapa yang ada excess payment juga, mintak inform
Klik Kat Iklan ^_^

Wednesday, June 29, 2011

CONTEST : SAYA SUKA DRESS (STICKY ENTRY)

Sempena First Anniversary Dresskami, kami nak bagi hadiah menarik untuk anda! hadiah bernilai lebih RM500.00 diperuntukan untuk contest ini, waaa Best kan.. Jom Jom boleh join Blog @ Facebook nye , lebih bagus joint dua-dua terus mana tau ada rezeki korang menang hadiah . Yang pernah Joint Contest terdahulu juga sangat digalakan untuk join :)
Kami Cari ENAM(6) pemenang !!

CONTEST : SAYA SUKA DRESS

Terbuka kepada semua blogger & Pemilik Facebook


CONTEST SAYA SUKA DRESS: FACEBOOK

1. Penyertaan terbuka kepada semua peringkat umur. Tinggal di Malaysia / (luar Negara pun boleh dengan syarat anda beri alamat Malaysia ).

2. Anda hanya perlu upload gambar 1 atau gabungan beberapa gambar memakai dress menjadi satu. Sama ada boleh terus link kan ke FB Dresskami atau e-mail terus ke shoppingwithsiti@gmail.com.

3. Pihak kami akan bukak satu folder gambar perserta untuk di vote bermula pada 27 hb nanti . Undian Like yang diterima dari folder Dresskami sahaja yang akan dikira :)

4. Untuk penyertaan facebook 20% berdasarakan markah juri dan 80% berdasarkan undian LIKE di facebook Dresskami.

5. Tarikh tutup penyertaan 13 August 2011.


THE PRIZE
KESEMUA HADIAH BERNILAI LEBIH ,RM500.00 . AYUH RAMAI-RAMAI SERTAI :)
_________________________________________________________________

CONTEST SAYA SUKA DRESS: BLOGGER

1. Penyertaan terbuka kepada semua peringkat umur. Tinggal di Malaysia / (luar Negara pun boleh dengan syarat anda beri alamat Malaysia ).

2. Anda hanya perlu upload gambar (lebih banyak lagi bagus) memakai dress dan buat satu entry ringkas mengapa anda suka memakai dress dan sedikit penerangan mengenai blogshop dresskami. Anda juga sangat digalakan untuk Tag 3 rakan blogger yang lain untuk turut serta

3. Blogger perlu Follow blog http://dresskami.blogspot.com/, letakkan banner side bar di atas yang terus link dengan contest ini di blog anda ^_^

4. Pemarkahan akan dikira mengikut kreativiti entry , gambar yang menarik , follower blog ,dan bagaimana Passion anda terhadap dress dapat inspire ramai yang lain untuk juga memakai dress! Pemenang dipilih 100% berdasarkan markah 3 orang juri dari dresskami.

5.Tarikh tutup 13 August 2011 & Jangan lupe untuk tinggal kan link dan e-mail anda disini

THE PRIZE

KESEMUA HADIAH BERNILAI LEBIH ,RM500.00 . AYUH RAMAI-RAMAI SERTAI :)


MARI JOIN RAMAI-RAMAI & AJAK KAWAN-KAWAN SEKALI


21 comments:

  1. waaa..happy anivesary:)tAHNIAH SITI

    ReplyDelete
  2. NAK JUIN, DA SENT GAMBAR BY EMEL :)

    ReplyDelete
  3. IEQAH : owite Ieqah ! Good Luck Dear ^_^ & thanx..

    ICEE : TQ Very much Icee ^_^

    HAZIRAH : TQ dear, Siti dah terima ur photo ! Gud LUCK Yaa :)

    ReplyDelete
  4. thnx yer invite wanie join nie..
    i.Allah wanie akan join..
    hepy anniversary dear..:)

    ReplyDelete
  5. siti...wanie da join..thnx invite yer..

    http://redzwanieredzmann.blogspot.com/2011/06/contest-saya-suka-dress-by-dresskami.html

    ReplyDelete
  6. salam..
    siti thanks sudi terjah blog n invite cik iena yer :)

    nie link cik iena yer
    http://ienaeliena.blogspot.com/2011/06/contest-saya-suka-dress.html

    ReplyDelete
  7. Aip.tHanKs fOr ur inVited.. Really niCe bLog..hehe

    ReplyDelete
  8. REDZWANIE : Wanie thanx for join ^_^.. hehe sayang Wanie lebih ni ..❤❤

    IENA ELIENA : Thank you Iena sebab join ^_^

    Dalila: welcem dear, kalau ada masa join la ye :)

    ReplyDelete
  9. salam kak siti saya dh join...tq cuz invite..

    http://bbkiroro.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. saya join!! http://akinamar.blogspot.com/2011/06/contest-saya-suka-dress.html

    ^^

    ReplyDelete
  11. dah join!! ;)
    http://www.aidaazryn.com/2011/06/contest-saya-suka-dress.html

    ReplyDelete
  12. http://senozea.blogspot.com/2011/06/contest-saya-suka-dress-blogger.html

    nak joiiiiiiiinnnnn :D

    ReplyDelete
  13. saya join jugeeeee! :D

    http://purplewhitestripes.blogspot.com/2011/06/contest-saya-suka-dress-by-dresskami.html

    ReplyDelete
  14. http://kembangperawan3288.blogspot.com/2011/07/contest-saya-suka-dress.html

    dah join~~

    ReplyDelete
  15. einz join yeeee.....

    http://einzmiszmessyartwork.blogspot.com/2011/07/contest-saya-suka-dress-by-dresskami.html

    ReplyDelete
  16. butterflyana joined!

    http://ariayana-ariayana.blogspot.com/2011/07/contest-saya-suka-dress.html


    email : butterfly_gurlyzzzz@yahoo.com

    :)

    ReplyDelete
  17. last minute nak joinnnnnn hope diterima :)

    http://www.fittiariri.com/2011/08/contest-saya-suka-dress.html

    ReplyDelete
  18. salam sis, nil join dengan senyuman.

    hope bertuah :)

    http://neaflerida.blogspot.com/2011/08/kenapa-saya-suka-pakai-dress.html

    ReplyDelete