..............


NOTE:Pada sesiapa yang dah bayar tapi status BOOKED masih belum ditukar kepada SOLD sila inform siti ye. Make sure e-mail siti bukti payment selepas membuat pembayaran ^^_.Pada sesiapa yang ada excess payment juga, mintak inform
Klik Kat Iklan ^_^

Sunday, December 12, 2010

DRESSKAMI MENJUAL PAKAIAN BUNDLE WANITA

Terima Kasih tidak terhingga kepada semua pelanggan setia Dresskami atas sokongan dan kesudian menyertai ruangan ini ^_^ Sayang korang banyak-banyak tau . Pada yang masih berminat? masih boleh hantar testimoni/gambar dan kongsi kegembiraan anda bersama dresskami, hadiah ada banyak lagi siti dah prepare untuk pelanggan-pelanggan tersayang :)
Jom Joint ramai-ramai (-__-)

NAMA: MYNN
1) Saya suka pakai baju cantik-cantik. 2) Dresskami banyak baju cantik-cantik. 3) nanti saya jadi cantik. HAHA..4) Bila da cantik, bole amek gamba cantik-cantik 5) Dresskami memang cantik!!


NAMA: NORSYAZWANI
Dresskami , harga yang berpatutan dan vouge sekali, fabrik yang high kualiti.Tak Percaya? Tengok pic saya ni. Saya telah memakai baju ini pada dinner fakulti.kawan-kawan saya kata I look like Cinderella. :)


NAMA: MICHA
Dresskami, boleh dapat baju chantek-chantek dengan harga murah,quality setakat ini Sangat Okey...^ ^


NAMA : NORLIZZA
Dresskami mempunyai pilihan yg menarik and terkini. Dresskami juga sesuai untuk wanita yang bertudung dan menutup aurat. Servis dan layanan baik yang diberi oleh pihak dresskami juga amat dipuji.


NAMA : NUR ADZILAH
baju yang dijual kebanyakannya sangat cantik dan mudah digayakan dengan tudung. baju berkualiti dan harga berpatutan.


NAMA: SITI HALIJAH
Dresskami menjimatkan masa saya dan penghantaran di buat secara terus kepada pelanggan. Dress juga bersih dan wangi haruman yer walaupon berstatus bundle,corak yang menarik serta harga yang berpatutan sekali.


NAMA: HANANI
"red is gorgeous"
Saya suka membeli belah di dresskami kerana harganya yang berpatutan dan coraknye yang cantik, fitting yang kiut miut...dan servis yang cepat.good job siti!berbaloi-baloi... =)


NAMA:MANISAH
dress dari BBD nya menepati cita rasa saya sebagai muslimah yang bertudung. perkhidmatan yang diberi juga sangat memuaskan. thumbs up kepada krew BBD :)



NAMA: NUR EZZATTIE
Harga yang ditawarkan sangat berpatutan. Selain itu, baju yang dijual dijamin bersih dan selamat untuk dipakai apabila tiba di tangan pengguna.Tambahan pula, design baju yang amat menarik hati dan yang terkini..

Azwa mmg suka sopping kt BBD,so glad dpt jumpa siti and nazim jual dress vintage yg affordable and cantek :)

2 comments:

  1. u..de l0ng dress x yg cntik2..

    ReplyDelete
  2. fb takde ke. nk tgk pic2 dress

    ReplyDelete