..............


NOTE:Pada sesiapa yang dah bayar tapi status BOOKED masih belum ditukar kepada SOLD sila inform siti ye. Make sure e-mail siti bukti payment selepas membuat pembayaran ^^_.Pada sesiapa yang ada excess payment juga, mintak inform
Klik Kat Iklan ^_^

Sunday, July 11, 2010

Mahu bergaya dengan Dress anda?1. Lets plays with colour, warna memang memainkan peranan untuk tonjolkan warna baju. Sesekali kenakan warna yang kontra dengan warna Dress supaya lebih menyerlah. (merah-biru ke? Glamor u..)

Dress Warna Plain

2.Masih boleh memakai dress walaupun anda bertudung?.Dress labuh boleh digayakan dengan legging,tight,jeans, atau stoking panjang yang menampakan si pemakai bergaya sopan.Masa kini terdapat pelbagai pilihan selendang ,shawl, dan tudung yang boleh digayakan dengan dress anda.

Dress bercorak bunga


3. Aksesoris juga memainkan peranan penting untuk nampak lebih menarik elegan,dan bergaya . Tips membeli aksesori seperti belt dan rantai : untuk lebih selamat pilih aksesori berwarna evergreen seperti hitam,chocolate,krim,pink yang anda boleh gayakan dengan banyak baju.


4.
Dress bercorak dan berwarna-warna ceria seperti pink,kuning,hijau sesuai untuk aktiviti santai seperti windowshop,jalan-jalan dan berkelah ,berbanding dress plain yang berwarna hitam,krim dan putih yang nampak lebih casual yang sesuai dipakai ke tempat kerja.


Dress kotak-kotak

5. Untuk Dress bercorak , sesuai dipadankan dengan aksesori yang berwarna plain.Bagi Dress plain boleh digayakan aksesori bercorak atau yang mempunyai warna contra. (sebenarye ikut atas kesesuaian pemakaian, kalau agak-agak kena tu bedal je)


'SELAMAT MENCUBA DAN BERGAYA'

3 comments: